Κριτικές Herbalife: Η αλήθεια για τη Herbalife

Σε αυτήν την ανασκόπηση της Herbalife θα ρίξουμε μια ματιά σε μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον χώρο του δικτυακού μάρκετινγκ. Θα εξετάσουμε τις πτυχές αυτής της εταιρείας που πρέπει να εξετάσει κανείς και εάν μπορείτε να πετύχετε με την Herbalife.

Η Herbalife προσφέρει τα πάντα, από προϊόντα γενικής διατροφής μέχρι διαχείριση βάρους, περιποίηση δέρματος, ακόμη και προϊόντα μαλλιών. Και φυσικά, αντιγηραντικά προϊόντα επίσης. Στην πραγματικότητα, το να καλύψετε όλα τα προϊόντα τους σε αυτήν την ανασκόπηση της Herbalife πιθανότατα θα σας αποκοιμίσει, οπότε ας πούμε ότι έχουν μια τέτοια σειρά λύσεων εάν υπάρχει ανάγκη, η Herbalife έχει απάντηση.

Κριτικές Herbalife: Το σχέδιο αποζημίωσης

Το βρώμικο μικρό μυστικό για τα MLM είναι ότι δεν κερδίζετε πολλά χρήματα πουλώντας προϊόντα. Ναι, ένα προϊόν που καλύπτει μια ανάγκη είναι σημαντικό γιατί πρέπει να γίνονται συναλλαγές για να βγάλει χρήματα η επιχείρησή σας, αλλά η πραγματική μέθοδος για να γίνετε κορυφαίοι εισοδηματίες στην Herbalife είναι να αντιγράψετε τον εαυτό σας και να φέρνετε άλλους στην επιχείρησή σας με συνέπεια. Είναι σαν να είπε ο John D. Rockefeller “Προτιμώ να κερδίσω 1% από τις προσπάθειες 100 ανθρώπων παρά το 100% των δικών μου προσπαθειών.” Αυτή είναι η δύναμη του δικτυακού μάρκετινγκ και αυτό που καθιστά δυνατό για οποιονδήποτε να δημιουργήσει μια επιχείρηση γρήγορα, αλλά δεν μπορείτε να κολλήσετε μόνο στην πώληση ορισμένων διατροφικών προϊόντων.

Όπως τα περισσότερα MLM, πληρώνεται μια προμήθεια για τα προϊόντα που πουλάτε στη Herbalife και η Herbalife έχει τακτικά μπόνους που θα σας δίνουν με βάση την απόδοση του όγκου των πωλήσεών σας και με βάση τον αριθμό των ατόμων που προσλαμβάνετε.

Κριτικές Herbalife: Οι ανησυχίες

Το πρόβλημα με την Herbalife είναι ότι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τις παραδοσιακές μεθόδους δημιουργίας επιχειρήσεων MLM. Αυτό σημαίνει να καλέσετε τους φίλους και την οικογένειά σας, να μοιράσετε φυλλάδια, να μιλήσετε με όλους στη «ζεστή αγορά» σας και να εξασκήσετε τον «κανόνα των τριών ποδιών». Τώρα, από την εμπειρία των περισσότερων ανθρώπων, η οικογένεια και οι φίλοι σας είναι το χειρότερο μέρος για να ξεκινήσετε και συχνά σας αποθαρρύνουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αυτές οι μέθοδοι μπορούν ακόμα να είναι αποτελεσματικές, αλλά δεν είναι για όλους. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ήδη το είδος του δικτύου για να επιτύχουν με αυτές τις μεθόδους, και αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι αναζητούν έναν καλύτερο τρόπο για να προωθήσουν την επιχείρησή τους. Το 95% των δικτυακών επαγγελματιών μάρκετινγκ αποτυγχάνει, και αυτό συμβαίνει συχνά επειδή δεν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι για το πώς να αναπτύξουν την επιχείρησή τους αρχικά. Δυστυχώς, αυτό το πρόβλημα υπάρχει για την πλειοψηφία των Εταιρειών Δικτυακού Μάρκετινγκ σήμερα.

Κριτικές Herbalife: Μερικές βασικές συμβουλές

1. Χρησιμοποιήστε το upline σας. Όχι μόνο το upline σας είναι εκεί για να σας εκπαιδεύσει, αλλά η επιτυχία τους εξαρτάται επίσης από την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Αυτή είναι μια από τις φανταστικές πτυχές του δικτυακού μάρκετινγκ. Σε αντίθεση με τον κόσμο των εταιρειών όπου όλοι πατούν ο ένας πάνω στον άλλον για να προλάβουν – το upline σας ΘΕΛΕΙ να πετύχετε! Αφιερώστε λοιπόν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαθαίνοντας από αυτούς όταν ξεκινήσετε την επιχείρησή σας στην Herbalife. Μεγιστοποιήστε την εμπειρία τους βάζοντάς τους να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες τριμερείς κλήσεις με τους υποψήφιους πελάτες σας.

2. Εστιάστε στην προσωπική ανάπτυξη και εκπαίδευση στην επιχείρησή σας. Ο Robert Kiyosaki λέει ότι η καλύτερη πτυχή του δικτυακού μάρκετινγκ είναι «η επιχειρηματική εκπαίδευση στον πραγματικό κόσμο που παρέχει», αλλά ένα από τα μυστικά κάθε ηγέτη στον κλάδο είναι ότι αφιερώνει χρόνο στην εκπαίδευση του εαυτού τους κάθε μέρα. Αφιερώστε χρόνο για 15 -30 λεπτά κάθε μέρα για προπόνηση, βιβλία αυτοβοήθειας, CD και ό,τι άλλο μπορείτε. Αποφασίστε να γίνετε το είδος του ηγέτη που θα θέλατε να συμμετάσχετε και οι άνθρωποι θα σας ακολουθήσουν.

3. Αποφασίστε να παρουσιάζετε την ευκαιρία της Herbalife σε ένα νέο άτομο κάθε μέρα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε αυτό (συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του Διαδικτύου) όταν αρχίσετε να σκέφτεστε λίγο έξω από το κουτί και πέρα από τους φίλους και τους γείτονές σας. Να περιμένετε ναι, αλλά μην αφήσετε το όχι να σας απογοητεύσει. Είναι απλώς μέρος της επιχειρηματικής δραστηριότητας και το δικτυακό μάρκετινγκ είναι ένα παιχνίδι αριθμών.

4. Εκπαιδεύστε το downline σας για να αντιγράψετε τα βήματα που κάνετε στην επιχείρηση Herbalife. Όταν βλέπουν ότι είστε αποφασισμένοι να πετύχετε, θα τους ενθαρρύνει επίσης. Επιπλέον, επενδύοντας τον χρόνο και την προσπάθειά σας στην ομάδα σας, τελικά επανεπενδύετε στη δική σας επιχείρηση.

Κριτικές της Herbalife: Τι χρειάζεται για να γίνετε Κορυφαίοι Εισοδηματίες με την Herbalife

Ξοδεύουμε πάρα πολύ από τον χρόνο μας παρουσιάζοντας την επιχείρησή μας σε ανθρώπους – ακόμα και όταν γνωρίζουμε ότι στους ανθρώπους δεν αρέσει να πωλούνται. Αλλά τους αρέσει να αγοράζουν! Μπορείτε πραγματικά να έχετε προοπτικές να σας κυνηγήσουν με τις πιστωτικές τους κάρτες στο χέρι, έτοιμοι να συμμετάσχουν στην επιχείρησή σας; Μπορείτε ακολουθώντας μερικά απλά βήματα.

Πρώτα είναι σημαντικό να μάθουμε την ικανότητα του μάρκετινγκ. Το να κυκλοφορείς με έναν κατάλογο της Herbalife δεν είναι μάρκετινγκ. Όλοι έχουν το καλύτερο νέο προϊόν ή λύση εκεί έξω – πώς μπορείτε να διαχωρίσετε τον εαυτό σας; Πώς γ

By Gilbert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *