Lær de bedste naturlige allergibehandlingsmetoder, styrk dit immunforsvar, yde binyrestøtte og gennemgå de bedste vitaminer, mineraler og urter til at bekæmpe allergier…

Der findes kure mod allergi. Allergier kan håndteres med korrekt forebyggelse og behandling. Mange mennesker søger naturligt lindring af allergi, da dette kan være en kraftfuld metode til at styrke immunsystemet, minimere allergisymptomer og opnå lindring. Alternativ sundhedsbehandling er dog støt stigende, da den indeholder de vitaminer, som er naturlige og helbreder sygdommen uden bivirkninger.

Når jeg taler om naturlig allergi behandling, så taler jeg i øvrigt ikke kun om vitaminer, mineraler og urter. Denne alternative allergibehandling, der har vist sig at være hurtig, pålidelig og meget effektiv.

Allergi opstår, når immunsystemet overreagerer på et normalt harmløst stof, såsom pollen. Selvom der er mange forskellige typer allergier, herunder fødevare- og hudallergier, er allergier over for luftbårne og mange flere ramt.

Allergier er grupperet efter typen af udløser, tidspunkt på året eller hvor symptomer opstår på kroppen: indendørs og udendørs allergier (også kaldet “høfeber”, “sæsonbestemt”, “perennial” eller “nasal” allergi), fødevare- og medicinallergier , latexallergi, insektallergi, hudallergi og øjenallergi

Allergier er sygdomme i immunsystemet og er karakteriseret ved en overreaktion af det menneskelige immunsystem på visse stoffer, som normalt ikke forårsager nogen reaktion hos de fleste individer. “Antigener” eller proteinpartikler som pollen, mad eller skæl kommer ind i vores kroppe på en række forskellige måder. Hvis antigenet forårsager en allergisk reaktion, betragtes den partikel som et “allergen” – og antigen, der udløser en allergisk reaktion. Det er stoffer (eller “allergener”), der spises (jordnødder, skaldyr osv.), indåndes i lungerne eller inhaleres (pollen, støvmider osv.), injiceres (bistik, visse lægemidler osv.) eller røres ved. (gift vedbend, latex osv.).

Immunsystemets overreaktion kan resultere i symptomer som hoste, nysen, hvæsende vejrtrækning, kløende øjne, løbende næse, ondt eller hæs hals, åndedrætsbesvær, bihuler, overdreven døsighed eller lav energi, hovedpine, hævelse i ansigtet, hududslæt eller nældefeber, kløe og kløende og kradsende næse og hals. I alvorlige tilfælde kan det også resultere i udslæt, nældefeber, lavere blodtryk, vejrtrækningsbesvær, astmaanfald og endda død. Allergisymptomer kan variere fra milde til svære. Ovenstående symptomer betragtes generelt som milde. Se en læge med det samme, hvis du begynder at hive vejret eller har svært ved at trække vejret, hvilket kan være tegn på et astmaanfald.

Dette er blandt landets mest almindelige, men dog ofte oversete, sygdom. Allergier er ikke kun generende, men mange er blevet forbundet med en række almindelige og alvorlige kroniske luftvejssygdomme (såsom bihulebetændelse og astma). Derudover kan allergiske reaktioner være alvorlige og endda dødelige. Allergier har en genetisk komponent

Anafylaksi er en potentielt livstruende allergisk reaktion. Selvom det ofte begynder med kløe i øjnene eller ansigtet, kan det inden for få minutter udvikle sig til en så alvorlig hævelse, at det gør det svært at trække vejret og synke. Mavesmerter, opkastning og diarré kan også forekomme. Dette er en medicinsk nødsituation og kræver øjeblikkelig behandling.

De fødevarer, du spiser, kan styrke dit immunforsvar og forebygge symptomer. Mennesker med allergi kan også have en følsomhed over for visse fødevarer. For eksempel har flere undersøgelser fundet ud af, at mennesker, der er allergiske over for græspollen, også reagerer på tomater, jordnødder, hvede, æble, gulerod, selleri, fersken, melon, æg og svinekød. Men næsten enhver mad kan forårsage forsinket allergi, hvis den indtages ofte nok. Prøv at holde en maddagbog i en uge og se efter fødevarer eller ingredienser, som du spiser hver dag eller næsten hver dag.

God allergibehandling er baseret på resultaterne af allergitests, sygehistorie og symptomernes sværhedsgrad. Nogle mennesker tager ikke allergimedicin, fordi de ikke tager deres symptomer alvorligt og siger “Åh, det er kun mine allergier.” Resultatet kan være smertefulde og værre komplikationer såsom bihuler eller øreinfektioner. Tag ikke risikoen, fordi der er andre muligheder for at behandle allergisymptomer med de traditionelle allergimedicin.

By Gilbert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *