In mijn werk door de jaren heen als persoonlijke fitnesscoach, had mijn passie om mensen te helpen fit en gezond te worden voor het grootste deel een beperkt inkomen dat ik kon verdienen, omdat het gebaseerd was op het aantal mensen dat ik in 24 uur kon helpen. periode!

Ik bedoel, soms leek het, afhankelijk van wat er in mijn leven gebeurde, alsof ik veel te veel rondrende en te veel planningsproblemen had om echt een enorm inkomen te verdienen. Dat is voor niemand gezond! De stress zou soms enorm worden!

Eerlijk gezegd doe ik het omdat ik het leuk vind, maar meer geld verdienen zou leuk zijn. Laten we eerlijk zijn; we hebben allemaal in verschillende mate dromen om financieel sterk te zijn; rechts? Als persoonlijke online coaching die dingen op de oude manier deed, was ik altijd beperkt tot hoeveel ik zonder twijfel kon verdienen.

Waarheid en realiteit: zonder veel na te denken, weet je waar ik het over heb op een grote manier! Aan de andere kant, als je bent zoals ik, omdat je er zo dol op bent, ga je gewoon om met wat het loont en blijf je mensen helpen.

Under Our Noses: de branche is aan het veranderen en evolueert naar een nieuw soort persoonlijk fitnesscoachplatform dat online werkt. Maakte me gek, toen ik er voor het eerst van hoorde! Maar het komt erop neer dat ik mensen nog steeds help zoals ik dat graag doe, maar de financiële voordelen zijn veel groter met zo’n nieuw online bedrijfsmodel.

Nu krijgt het inkomen een heel andere manier van materialiseren en blijft het op je af komen, wat erg leuk is. De waarheid is dat sommige van deze nieuwe innovatieve ideeën die gebruikmaken van online coaching, uw leven drastisch kunnen veranderen.

Geleverde klanten: Welnu, in enkele van de beoordelingsmogelijkheden op dit gebied. Als je in aanmerking komt, zullen ze je elke maand een paar kopende klanten geven! Ja, je leest het goed!

Laatste woorden: ik zeg u met alles wat ik weet. Als je het idee leuk vindt om een persoonlijke fitnesscoach te zijn, dan moet je je ogen openen voor nieuwe dingen die overal om ons heen plaatsvinden om je inkomen te vergroten zonder je schema of je geest op het punt te zetten te imploderen.

By Gilbert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *